Nyheder  
28/06 2003
Det er snart lang tid siden jeg har haft tid til at skrive noget. Men nu kommer der så lidt... Jeg kan ikke huske hav jeg har lavet om, men nogle ting i i hvertfald belvet fjernet og andre tilføjet. Fx er shoutboxen blevet fjernet. Da jeg nu har fået sommerferie vil jeg se om jeg kan få tid til at lave noget mere...
 
13/02 2003
Der er sket lidt forskellige ting her på det sidste. Jeg har fået lagt dagbogen for norgesturen sidste år ind. der udover har vi fået ADSL hjemme, derfor har jeg sat et webcam op der hjemme. Så nu er der 2 webcams. Da jeg opdagede at scriptet der opdaterede billedet ikke virkede længere har jeg fået et nyt. Begge webcams kan ses i linkbar'en til venstre. Hvis noget på siden ikke virker, må i gerne sende en mail Her! og fortælle hvad der er galt.
 
29/12 2002
Som man jo nok kan se, så er der blevet tilføjet en "shoutbox" på forsiden. Der kan man skrive noget hvis man har noget man gerne vil dele med andre personer. Hvis nogen beynder at spamme den, bliver den fjernet. Vil man selv have en, så kan man lige smutte indenom Hostedstuff.com og få en gratis. De har også mange andre gratis ting.
 
30/11 2002
Så er der blevet tilføjet et lille billede af webcam'et på forsiden. Det næste der skal laves er en side med links til andre sider. Og så måske en download sektion.

29/11 2002
Gæstebogen er blevet fjernet, da jeg havde kompitabilitets problemer. Siderne der behandlede dataen var skrevet i JavaSserverPages og hentede informationen fra en MS Access database. Problemet opstod da Internet Information Services ikke understøtter JSP(I stedet kan man fx bruge en Tomcat server. Du kan hente den her! For at køre Tomcat serveren skal du have Java2 SDK. Det kan du hente Her!) Jeg Prøver at få fat på en gæstebog hurtigst muligt. Men jeg gider bare ikke have en hvor der heletiden popper reklamer op. Da det er s***e irriterende.